Hozzáadva:
21.06.2024

Hogyan készítünk egyedi télikerteket?

A télikert ideális kiegészítője minden családi háznak. Amellett, hogy növeli a lakóteret, és az év egy részében teljes értékű helyiségként szolgál, az időjárás hatásai ellen is véd.
Hogyan készítünk egyedi télikerteket?

A télikert ideális kiegészítője minden családi háznak. Amellett, hogy megnöveli a lakóteret, és az év egy részében teljes értékű helyiségként szolgál, az időjárás hatásai ellen is véd. Egész évben termeszthet benne különböző növényeket és terményeket anélkül, hogy az időjárás miatt aggódna. A télikertek akár évi 9 hónapra is meghosszabbítják a szezont a teraszon. Nálunk a MontAlu-nál minden projektet egyedileg közelítünk meg. Hogyan készítünk egyedi télikerteket?

1. lépés: Konzultáció és javaslat

Minden egyedi projekt konzultációval kezdődik. Örömmel meghallgatjuk elképzeléseit és igényeit, amelyek alapján javaslatot dolgozunk ki Önnek. Tisztában vagyunk vele, hogy minden ügyfelünknek egyéni elképzelései vannak arról, hogyan nézzen ki egy télikert, és milyen tulajdonságoknak kell megfelelnie. A tér részletes felmérése a konzultáció része. Ez alapján tudunk releváns árajánlatot adni.

2. lépés: Egyedi gyártás

A tér részletes felmérése és az árajánlat elfogadása alapján elkezdjük az egyedi gyártást. Az alumínium szerkezeteket közvetlenül gyárainkban gyártjuk. Ennek köszönhetően garantálni tudjuk az időben történő szállítást és a gyártási folyamat folyamatosságát.

3. lépés: Speciális felületkezelés

A gyártást festés követi. A festés elsődleges feladata, hogy az anyag felülete tartós legyen, és ellenálló legyen a külső hatásokkal szemben. Általános szabály, hogy minden alumínium szerkezetet speciális külső bevonattal festünk, amely akár 10 év színtartósságot garantál. Az antracit, barna, fehér és szürke alapszínek már benne vannak az árban. Ha más színt szeretne, felár ellenében bármilyen színt felvihetünk. Hiszünk abban, hogy a festési folyamat ugyanolyan fontos, mint maga a gyártás vagy az összeszerelés. A gyártás minden része egy kirakós részét alkotja, melynek eredménye egy színvonalas télikert.

4. lépés: Becsületes összeszerelés

Minden telepítésre felkészülten érkezünk. Köszönhetően saját gyártási létesítményeinknek, soha nem fordul elő, hogy Önnél bármit is utólagosan vágjunk vagy módosítsunk. Összeszerelő csapataink felelősségteljesen dolgoznak és céljuk, hogy minőségi télikerteket építsenek a lehető legrövidebb idő alatt.

5. lépés: Hosszú távú használat

Termékeink minőségére garanciát vállalunk, ezért minden termékre akár 5 év garanciát is biztosítunk. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, és nem félünk semmilyen kihívástól. Várjuk érdeklődését, ezért minden projektet egyedileg közelítünk meg.

Egyedi télikertek a MontAlu-tól

Szolgáltatásaink felkeltették figyelmét és szeretne többet megtudni? Látogasson el weboldalunkra, ahol a konfigurátorban kiszámíthatja a télikert előzetes árát. Az árbecslés nagyon pontos, mert a konfigurátorba olyan részletes adatokat kell megadni, mint a szükséges méretek vagy színkivitelezés.

Szívesen látjuk! Ha szeretne ellátogatni hozzánk, örömmel várjuk Vrádište-i bemutatótermünkben, amely Pozsonytól 95 km-re található. Munkanapokon 9:00 és 15:00 óra között állunk rendelkezésére.

Zdielať: