Hozzáadva:
18.06.2024

Medencetető újévi kedvezménnyel

A medencefedés megtérülő befektetés. Most különleges újévi kedvezményt kínálunk Önnek, ingyenes szállítás és összeszerelés formájában.
Medencetető újévi kedvezménnyel

Az év elején sokan tervezünk a következő időszakra. Ha Ön azok közé tartozik, akik 2024-ben a béke oázisát akarják kialakítani az udvarukon, akkor jó helyen jár. Most egyedi kedvezményt adunk a medencetetőkre. Milyet? Erről a mai cikkben olvashat.

Ingyenes összeszerelés és szállítás!

Amennyiben február 19-ig megrendeli a medencetető kivitelezését, ingyenes összeszerelést és szállítást biztosítunk Önnek. Ezúton szeretnénk megköszönni a 2023-as évben tanúsított bizalmat.

Miért válasszon tőlünk medencetetőt?

A termékek minősége

Több mint 25 éve működünk a piacon, és saját alumíniumüzemekkel büszkélkedhetünk. A gyártáshoz felhasznált anyagok kiváló minőségűek, és az eladókkal ellentétben az anyag minőségére is garanciát vállalunk.

Időtlen dizájn

Termékeink minimalista, időtlen dizájnnal rendelkeznek, amely kellemesen kiegészít minden külteret. Több színváltozat közül választhat, hogy megtalálhassa a legmegfelelőbb opciót.

Egyszerű kezelés

Tetőmodelljeink egy- vagy kétsínesek. Kezelésük nagyon egyszerű, és szinte semmilyen erőfeszítést nem igényel.

Milyen tetőket kínálunk?

Kínálatunkból választhat Premier vagy Exclusive egysínes tetőfedést. A kétsínes tetőkből Star és Klasik kapható. A síneken kívül a tetők magasságban és műszaki kialakításban különböznek egymástól.

Jobb egyszer látni, mint százszor hallani

Megvalósításainkból rendszeresen mutatunk mintákat a weboldalunkon. Ennél a megvalósításnál a medence méretéhez igazodtunk. A szabványnál kisebb méretű volt, ezért egyedi műszaki megoldást kellett kidolgoznunk. Az eredmény viszont megérte, mit szól hozzá? További fényképeket a projektről honlapunkon találhat.

Hogyan használja ki az akciót?

  1. Válasszon a weboldalon található kínálatunkból.

  2. Mivel termékeink méretre készülnek, ezért az ár darabonként változhat. Ezért a weboldalunkon található konfigurátorban személyre szabott árat számíthat ki.

  3. Rendeljen medencetetőt 2024. február 19-ig.

 

Zdielať: