Hozzáadva:
17.06.2024

Az egysínes medencetetőnek számos előnye van!

A tetőfedés egyik típusa az egysínes tetőzet, amely olyan előnyöket kínál, amelyek maximalizálják medencéje használatát. A mai cikkből megtudhatja, mik ezek.
Az egysínes medencetetőnek számos előnye van!

A medencetető telepítése tökéletes alkalom az úszásszezon meghosszabbítására. Azonban sokkal több előnye van! A tetőzet előnyei közé tartozik a medence körüli biztonság növelése vagy a víz tisztaságának biztosítása.

A tetőzet egyik típusa az egysínes tetőfedés, amely olyan előnyöket kínál, amelyek maximalizálják medencéje használatát. A mai cikkből megtudhatja, mik ezek.

Egyszerű és gyors telepítés

Talán mindenki értékelni fogja az idő hatékonyságát, az egysínű tetőzet telepítése egyszerű, és szerelőink néhány órán belül elvégzik.

Fokozott biztonság

Az egysínes tetőzet nagyobb biztonságot és a balesetek megelőzését biztosítja. A medence körüli biztonságos környezetet különösen a gyermekes vagy házi kedvencekkel rendelkező családok fogják értékelni.

Gazdasági előnyök

Ez a fajta tetőzet előnyt jelent az olcsóbb medencefinanszírozás formájában. Az egysínes tetőfedés jelentősen csökkenti a vízpárolgást. Ennek köszönhetően több víz marad a medencében, ami csökkenti az utántöltés költségeit és a párolgást.

Időtlen dizájn

Ezt a tetőfedést időtlen és finom megjelenés jellemzi. Nem vonja el a figyelmet, és tökéletesen kiegészíti a medence megjelenését. Az egysínes medencetetőket antracit és szürke színben kínáljuk.

Egysínes tetőzetek modelljei a MontAlu-tól

EXCLUSIVE medencetető

Ez a legalacsonyabb modell a kínálatunkból. A medencetető magassága a legkisebb szegmensben 250 mm-től (a szegmensek számától és a medencetető szélességétől függően). Óriási előnye a mezítláb járható sín, intelligens zárás, modern dizájn és az egyedi gyártás.

 

PREMIER medencetető

Ez a tető az új modelljeink közé tartozik, és előnye a dizájn. Annak ellenére, hogy alacsony modell, úszni lehet alatta.

Az Exclusive modellhez hasonlóan mezítláb járható sínnel, és intelligens szegmensreteszeléssel rendelkezik, méretre készült.

Egyedi medencetető a MontAlu-tól

Több mint 25 éve foglalkozunk összeszerelési munkákkal. Ez idő alatt értékes tapasztalatokat szereztünk, és több száz projekten dolgoztunk. Cégünk óriási előnye, hogy saját alumíniumgyárunk van és a megrendelés visszaigazolásakor az anyagok 98%-a raktáron van. Ha felkeltette érdeklődését medencetető kínálatunk, a honlapunkon található konfigurátorban kiszámolhatja az előzetes árat.

Zdielať: