Hozzáadva:
17.06.2024

Erkélyüvegezés gyorsan és verhetetlen áron

Az erkélyüvegezés népszerű módja annak, hogy növelje életterét, és egy újabb teljes értékű helyiséget alakítson ki otthonában.
Erkélyüvegezés gyorsan és verhetetlen áron

Az erkélyek üvegezése népszerű módja annak, hogy növelje életterét, és hogy egy újabb teljes értékű helyiséget alakítson ki otthonában. Az erkélyüvegezés ára számos tényezőtől függ, a legfontosabb az anyag és a méret. Mai cikkünkben bemutatjuk az üvegezés előnyeit és a szolgáltatásokat, amelyeket mi nyújtunk az üvegezéshez.

1. Nagyobb élettér

Szerintünk a legnagyobb előny a megnövekedett élettér. Sokunkat vonz a gondolat, hogy évszaktól függetlenül élvezhetjük a teraszt. Ha összekapcsolja az erkélyt vagy teraszt a ház lakott részével, az egész tér vizuálisan megnyílik. Az, hogy az üvegezett teret pihenésre vagy szezonális dolgok tárolására használja, csak Önön múlik!

2. Védje magát az időjárás hatásaitól

Mi sem elkeserítőbb, mint amikor van egy gyönyörű terasza, de a rossz idő miatt nem tudja használni. Az üvegezett terasz lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül élvezze a szabadtéri paradicsomot. Eső? Hó? Szél? Az üvegezett erkély minden behatást megakadályoz. Ráadásul az üvegezett terasszal nem kell attól tartania, hogy meghiúsulnak a tervei, vagy hogy az időjárás elpusztítana valami értékeset, amit a teraszon tart.

3. Élvezze tovább a napsugarakat

Télen gyakran megtéveszt minket az időjárás, és hiába süt a nap, fagyos az idő. Az erkély üvegezésének köszönhetően akár 9 hónapig élvezheti a napsugarakat!

Erkélyüvegezés a MontAlu-tól

Termékeink legnagyobb előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készülnek. Saját alumíniumüzemeink vannak, ahol a legújabb technológiákkal dolgozzuk fel az anyagokat.

Tudjuk, hogy a dizájn kínálja magát, ezért termékeink időtlenek. A dizájn több színben is megvásárolható, hogy mindenki kiválaszthassa a megfelelőt.

Minden termékünkre 2 év garanciát vállalunk. Hiszünk termékeinkben, és mivel mi magunk gyártjuk az anyagokat, nálunk garantált a minőség.

Az erkélyüvegezés ára

Az erkélyüvegezés ára mindenki számára egyedi, és elsősorban a mérettől és a dizájntól függ. Ahhoz, hogy megtudja, milyen költségekkel lehet számolni erkélyüvegezés esetén, honlapunkon előzetes kalkulációt számolhat. Itt egy konfigurátort talál, amely az Ön által megadott paraméterek alapján személyre szabott árat készít Önnek.

Zdielať: